Vastgoedmakelaar verhuur woonvastgoed Brussel [Belgium]


  $ads={1}

Ben je op zoek naar een uitdagende BIV stage in verhuur waar je jouw commerciële skills en vastgoedkennis verder kan ontplooien? Aarzel dan niet om te solliciteren!

De job in een notendop.

Jij zorgt voor de perfecte match tussen huurder en verhuurder: je begeleidt kandidaat-huurders tijdens bezoeken, bespreekt de kandidaten met de verhuurders, begeleidt onderhandelingen, etc... Je bent vaak op baan in de regio van Brussel. Op kantoor plan je bezoeken en intakegesprekken in. Met jouw oog voor detail zorg je voor een vlotte administratieve verwerking van de verhuurdossiers. Aan nieuwe klanten die een pand willen verhuren of in beheer willen brengen, leg je onze werkwijze uit. Voor advies rond huren en verhuren kunnen de klanten steeds bij jou terecht. Met jouw zelfstandige mindset hou je ervan om een portefeuille van A tot Z op te volgen.

Praktisch.

Je bent in het bezit van een bachelor vastgoed, immobiliën & verzekeringen of rechtspraktijk. Heb je reeds kunnen proeven van de vastgoedsector door middel van een eerste stage- of werkervaring? Dan heb je een voetje voor! Jij blinkt uit door jouw vlotte communicatiestijl en jouw aanstekelijke commerciële drive. Je wil graag mee jouw tanden zetten in de verdere uitbouw van het departement verhuur regio Brussel. Daarenboven ben je perfect tweetalig (NL-FR). Last but not least: je ziet het volledig zitten om op zelfstandige basis te werken en je bent bereid om de BIV stage te doorlopen.

Wat mag je van ons verwachten?

Reken erop dat je terechtkomt in een professionele en innovatieve omgeving in een groeibedrijf dat geen uitdaging uit de weg gaat. Aan de hand van interne en externe opleidingen via Dewaele Academy en begeleiding van je collega's en kantoorverantwoordelijke helpen we jou op weg naar een succesvol resultaat. Daarnaast krijg je er een hoop leuke collega’s bij binnen en buiten Brussel. Tijdens onze D-day, kick off en andere teamevenementen versterk je de banden met jouw andere collega's binnen de groep.

Dienstverband: Voltijds

Rooster:

  • Dagdienst

Werklocatie: Fysiek

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال